info

Om oss

Från ritning till färdigt projekt

NG Entreprenad AB ägs och drivs av två bröder som efter sin byggutbildning främst har arbetat på några av Sveriges största företag i badrumsbranchen.

Från och med 2016 arbetar man nu endast med sitt eget bolag och har med den erfarenhet man skaffat sig i badrumsbranschen byggt en erforderlig bredd inom kök och badrum.

Vi jobbar både med totalentreprenader från ritning till färdigt projekt samt mindre delentreprenader både som UE och direkt mot slutkund.

Vi förverkligar dina drömmar

Vi på NG Entreprenad AB är specialister inom badrumsbranschen, det innebär att vi kan förverkliga allt du kan tänka dig i inredningsväg. Vi brukar säga att bara du kan se det framför dig, då kan vi göra det.

Oavsett om du har en idé på en servett eller en detaljerad CAD-ritning – inga utmaningar är för stora för oss. Vi gör allt från det enkla till det komplicerade badrummet, från det lilla till den stora.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Är det dags att bygga eller renovera?

Få en kostnadsfri offert

Alla våra kunder får  10 – 20 % rabatt  hos Centro Kakel och Klinker AB

NG entreprenad AB ägs och drivs av 2 bröder som efter sin byggutbildning främst har arbetat på några av Sveriges största företag i badrumsbranchen.

Kontakt

© 2022 NG Entreprenad AB.